Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hej då Camilla, för fan



Natten håller, fortfarande för hårt
för att livet ska smeka dagen åter
i min blick

Brist på tysta timmar, brist på tunga ögonlock
brist på allt

och jag häller kokhett koffein över min nakna kropp
bränner, gräver och flår
viljan att vara

Gapar, sväljer och ler, blottar tandrader
säger inte ett skit i hur jag mår, inte för att du frågar

men det får höjda ögonbryn att backa, sekunder
under, utav stiltje

"Livet är det elende som pågår mellan fyllorna"


Sväljer skiten, i ett enda - stort - stycke








Fri vers av Baystream
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-21 08:05



Bookmark and Share


  Fredrik Gaefke
https://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU

2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream