Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var fan tog våren vägen?



Hade slickat världen ren, från allt det vita
som bäddar in min hemstads gator

om det inte såg ut som grädde
och jag är en laktosintolerant jävel






Fri vers av Baystream
Läst 201 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-03-21 08:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gillar hela, jag
2015-03-21

  Fredrik Gaefke
Synd på andra strofen, hade kunnat blivit riktigt bra annars.
2015-03-21

  Fredrik Gaefke
Synd på andra strofen, hade kunnat blivit riktigt bra annars.
2015-03-21

  Lars Hedlin
JA det blev ett bakslag....
2015-03-21

    ej medlem längre
Den pausar lite ju..
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream