Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite mer av det där med att fånga ljusglimtarna i livet ...


När det kommer till att bete sig som svin ...

... råder det tyvärr 
fullständig jämlikhet
mellan 
män och kvinnor ...

Men även om
de som beter sig som svin
synes väldigt många vara
så är det färre än du kanske tror ...

Det stora flertalet
kvinnor och män
som finns på vår jord
har som ambition
och lyckas så ock
med att vara
en fullständigt normal
och medmänsklig person ...

Kanske vi borde
ta och uppmärksamma
detta faktum
istället för att fortsätta
med att ständigt lyfta fram
det lilla fåtal 
som i våra sinnen
just för att det bara är dem
vi får höra talas om
synes utgöra
en överväldigande skara ...

Förtroende föder förtroende
liksom
misstroende föder misstroende ...

Men goda tankar
och kärlek 
är någonting som växer
ju mer 
vi ser till att slösa med dem!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-03-21 09:19



Bookmark and Share


  Magica VIP
Kärlek bör vara ömsesidigt. Fina tankar.
2015-03-21

  Ingrid Trolle
Mycket bra!
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP