Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livsluft

 

Lätta fötter kliver in

drar med sig luften

utifrån

Tar med livet

och sprider det

på trappsteg

och golv

Jag går efter

plockar upp

och andas

 

Barnen är hemma




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-03-21 19:46



Bookmark and Share


  Kajsa Karin VIP
Underbar! O med barnen hemma blir luften liksom lättare att andas......
2015-03-22

  bittemi VIP
Underbart!
2015-03-22

  Gunwale VIP
Att "(gå efter och)plocka upp" fick en ny och underbar betydelse!
2015-03-22

  Marita Ohlquist VIP
Tycker om din text!
Precis så var det.
2015-03-22

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
100% :)
2015-03-21

  lila fjäderblomman VIP
Gillar!
2015-03-21

    ej medlem längre
Vad fint!
2015-03-21

  ResenärGenomLivet VIP
En trevlig och igenkännande känsla...
fint skrivet...
2015-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP