Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Undrar om detta kan räknas som jambisk vers?


Bakslag

Gröna blad
står i snö,
undrar nu
"vad står på?"

Vinterchock
Isig vind
Kall rekyl -
Typisk vår!




Bunden vers (Annat versmått) av Björn Nilsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-21 21:04



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Väl formad dikt, även om förmänskligandet av bladen stör mig lite.
2015-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP