Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid utrensning bland gamla papper återfanns detta diktfragment av okänd ålder:


Återfunnet fragment bearbetas

Fåglar av  bly

(Tanken i) grå
formationer är/i flykt

Grå vingars flykt

Hopplös tanke

(Det var tydligen en liten dyster dikt som jag tänkte utveckla vidare, men det blev inget med det - då. Men om jag stryker och ändrar lite skulle resultatet kunna bli följande:)

Fåglar av  bly

Grå formationer i flykt

Hopplösa tankar




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-21 22:06



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Bra bearbetat.
2015-05-11

    papillon
den är så övermåttan melankolisk att det förtjänra en tröstande applåd..
dessutom är den bra SKRIVEN









2015-03-22

    papillon

2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP