Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Finns en del att fundera över ...


Våren synes ha tagit en liten paus ...

... men även om 
livet i största allmänhet
synes vara 
som allra mest
något av ett kaos ...

... så snöar det
inte någonting idag ...

Vilket i sig
lättar stämningen 
som råder inom mig ...

... även om det ej
är tillräckligt i sig
för att göra mig glad ...

Vilar i prognosen
om att våren
återkommer igen
om en eller annan dag ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-03-22 09:13



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord...bra...
2015-03-26

    ej medlem längre
Fin text. Hoppas att glädjen kommer åter och värmen likaså.. Snart!
2015-03-22

  Ingrid Trolle
Våren är som en
flicksnärta. Säker
i korken på att hon
ska komma fram
men retas lite genom
att släppa in kung
Bore på en kort
sejour
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP