Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlös

Vandrat genom natten
på tusen stigar

uppför berg
ner i raviner


Det har blåst en vind
ifrån norr

och jag har fortsatt vägen
mot ingenting




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-03-22 09:23



Bookmark and Share


  Berth
Sömnlöshet kan vara ett helvete men är många dikters moder.
2015-04-10

  Eva Langrath VIP
Känner igen mig i dina ord.
2015-03-22

  Teresia Ridell
Berörande i sin vilsna känsla..
2015-03-22

    ej medlem längre
Ingenting kan bli någonting som kan bli allting. <3
2015-03-22

    ej medlem längre
i 'ingentinget' finns ändå alla möjligheter

igenkännande ord från en lika sömnberövad
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP