Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om än grå

 

 

- Grå vardag

i den finns alla färger

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-03-22 09:29



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Kort och kraftfull - Mycket bra
2015-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Kort och bra...ger en fin uppmuntran...
2015-03-26

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Grå är färgen som
är värt att tvivla på
Var igår på en konstvisning
Anna T hade målat en dörr
som avslöjade tusen färger
i det gråvita så man bara hisnade
2015-03-23

  Annie b'larsson VIP
Ja, så sant...dessutom kan det vara vilsamt med det grå.
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP