Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutna ögon

Ögonen sluts åter igen
Öppnas försiktigt
En tår rinner sakta ner för kinden
Blundar igen som för att fly verkligheten




Fri vers av Solskensskugga
Läst 145 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-22 11:29



Bookmark and Share


    Oswaldina
Fint fångat.
2015-03-27

  Tino
Pricksäkert!
2015-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Känns igen.
2015-03-22

  Nannie
sorglig men fin
2015-03-22

  Elisabeth H
Vacker och vemodig.
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Solskensskugga