Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med ödmjukt hjärta



gav du mig
det där sällsamma
jag så länge
väntat på

med varm blick
ödmjukt hjärta
klätt i en vacker själ
som ville förstå



färglade du
mina skissade ord
om att

ibland är långsamt
den enda bärande
vägen att gå




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 216 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-22 17:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ömt och evigt :)
2015-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Stor visdom i det sista stycket!
2015-03-23

    Frozenbride
Fint!
2015-03-23

  Rise Little One
Ödmjuka ord är denna...
2015-03-22

    ej medlem längre
Vackert, rogivande text.
2015-03-22

    ej medlem längre
Dina ord nynnar så vackert och mjukt.
2015-03-22

  KYREUS of Sweden
"Långsamhetens Lov"
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell