Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickvän?

Jag kämpar med jobben dagarna i enda
Sliter med hemmet när vi båda är hemma

Jag handlar och tvättar, dammar och torkar
Mina nära frågar om hur jag orkar

Han hjälper ibland, men inte ofta
"jag Reidar, jag spelar "
Det säger han ofta

Jag känner mig inte som en flickvän

Mer som en morsa.




Fri vers (Modernistisk dikt) av miramin
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-22 21:01



Bookmark and Share


  Midnatt
Känner verkligen igen de där ... Tyvärr :/
2015-05-04

  S.A.I. Steve Lando VIP
han borde göra allt
du är inte hans morsa

utan hans gudinna
2015-03-22
  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin