Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom med mig



Kom med mig

Klättra upp till bergets topp

se ut över staden
skrik ut över havet

Kom med mig

Kryp in under täcket

skratta med mig
gråt tills tårarna tar slut


Släpp inte taget
snälla...stanna kvar




Fri vers (Fri form) av cerberus
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-22 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cerberus
cerberus