Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Sammanflätade



isande vindar
river än en gång
runt om oss

hotar slita oss
itu

jag och
du


men vi flätar oss
samtidigt än mer
samman


i gemensam hud
mot den mörka
natten




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 314 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-03-23 06:07



Bookmark and Share


  ULJO
Stark kärlek klarar allt
2015-03-23

    ej medlem längre
Att hålla samman trots storm...det är styrka.
2015-03-23

  Lars Hedlin
Omhuldad i värme som sveper som en varm evig vind :)
2015-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens värme skyddar mot isande vindar!
2015-03-23

  Rise Little One
Det gäller att tänka stort...
2015-03-23

  KYREUS of Sweden
Stämningsfullt
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell