Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självmord vore inte så dumt

brister ut i gråt
vill bara gräva mig ner i jorden
så ingen kan se eller höra mig
gråter tyst så du inte ska märka
att jag inte mår som jag sa att jag gjorde

öppna sår på armar och ben
gömda under flera lager av tyg
för att undvika frågan;
"hur mår du egentligen"
svaret skrämmer bort varenda en
för jag vet inte riktigt själv

det håller på att bli värre igen
och jag tänker att "självmord vore inte så dumt"
men jag är livrädd för döden
och dödsrädd för livet

fan förlåt




Fri vers av tågstation
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-23 11:21



Bookmark and Share


    Lars J
Denna dikt berörde mig det är dock svårt att kommentera en sådan här dikt, men jag tog till mig innehållet och tycker om dikten även om den är otroligt sorglig, samtidigt är jag glad att den blivit skriven och det faktum ger en känsla av hoppfullhet. Tack för läsning :-)
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

tågstation