Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ok, bekänner ... Jag är kanske lite väl mycket pappa stundom ... Men kan inte älska dem mindre än vad jag gör ... även om det är mer än vad som ryms i alla Universum som någonsin existerat ...


Aldrig är dagen så lång ...

... som i väntans tider ...

Än längre den är
när det finns oro
kring de älskade små
även om de
blivit rätt stora 
med tiden ändå ...

Om det rör sig om
någonting stort
eller smått
spelar egentligen ingen roll
när det rör 
de älskade man brinner för ...

... ty när man har noll koll
sätter det fart på 
en hel del inre själsliga strider ...

Speciellt som nu
i väntans tider ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-03-23 17:49



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Förstår precis!
Föräldraskapets
ständiga plåga
väl förmedlad.
Vi känner med dig!
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP