Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De ensammas förening


Här finns alltid någonting för alla som vill vara

lite sociala

Så vill du vara med och laja är det bara att komma hit

För om du vill kan du alltid få vara med i våran

sköna kör och hålla på och tralla

till våran nya Hit

`Var med och blaja´

Eller kanske du hellre vill följa med och promenera

runtom i stan tillsammans med våran egen

skiddrottning, vackra fröken Kalla

Ja, hon är visst här i Stockholm på besök

Bara följa med henne ut och knalla

Eller vill du kanske hellre vara med i våran

matlagningsgrupp

då vi har ett gigantiskt stort kök där du kan baka dig

en och annan liten fralla

Eller om du tycker att det är för mycket stök kan du

ju alltid gå och vila dig i vårat stora Tv-rum

som ligger bakom nästa krök

Så sitt inte bara där ensam hemma och ha det tråkigt

då det bara är för dig att komma hit

och hacka dig lite lök

Tårdrypande

Och att hitta hit till de Ensammas förening

är inget större bök

Följ bara pilarna på kartan här nedanför...

Ken Cassel
24/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-24 02:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel