Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det blå

Blå är sjön som kastat vinterslöjan blå är röken från uddens brasa Ser djupet och anar ögonens himmel




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-03-24 06:19



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Härlig beskrivande
Dikt!! färgsätter känslan
inuti!
Topp!
:)

2015-03-26

  Magdalena Eriksson VIP
Mycket vackert särskilt sista raderna.
2015-03-24

  Ljusletaren
Ser allt detta vackra framför mig *tack*
/kram
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP