Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort kort novell...

Bettan skulle gå på sin första blind-date...
Så för säkerhets skull om den inte skulle bli
lyckad bad hon en väninna ringa upp henne
efter klockan åtta och säga något precis
vad som helst, så blind-daten förstod
att nu var det bråttom för henne
att ta sig hem, då detta hänt nu...

Och strax efter åttaslaget ringde hennes telefon
hon svarade och tittade sen upp på blind-daten
och sa till honom, att hennes mamma blivit
hastigt sjuk, hon måste faktiskt skynda
sig hem...

Hon blev avbruten av blind-daten som gap-
skrattande sa, det gör ingenting alls, för om
någon minut skulle han ha fått ett samtal
att det var bäst han kom hem så fort han
bara kunde för hans hund hade stuckit iväg...




Prosa (Kortnovell) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-24 09:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Trevlig story!
2015-03-26

    ej medlem längre
Bravo!
2015-03-24

  Marita Ohlquist VIP
Det finns olika reservutgångar!
Bra skrivet.
2015-03-24

  Lars Hedlin
JA man finner sin orsak.....
2015-03-24

  Rise Little One
När man inte vill då hittar man en orsak...
2015-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt