Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enjoy the moments




some moments

satisfaction total


some days


no satisfaction
at all




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-26 16:19



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Så stilla vackert rakt in i livet.....<3
2015-03-27

  ULJO
Briljant
2015-03-26

    ej medlem längre
That's life!
2015-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2015-03-26

  Rise Little One
Så är det med livet!
2015-03-26

    Dan Myrbeck
De ljusa stunderna skulle inte
vara ljusa om de inte hade de
mörka att kontrastera mot.
2015-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell