Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det röda

Och mitt i ögonblickets vinter ser jag dina knoppar styvna och smälta vit snö med röd eld




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-27 07:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Färgerna i livet, cykeln och vandringen
2015-03-29

  lodjuret/seglare VIP
Sparsmakat dubbeltydlig anrättning
serveras helst i visst sällskap, blottat och med på tungan väl applicerad replik, oooh mmm aaah iiiih oooh nnngh
2015-03-27

  Magdalena Eriksson VIP
tack vad fint att du såg och skrev.
2015-03-27

    ej medlem längre
Du är fenomenal!
2015-03-27

    ej medlem längre
Fin! :-)
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP