Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill hitta hem



Det är inte förrän vi vågar stirra, stormen rakt i vitögat
som vi förstår

vad sant lugn – verkligen betyder







Fri vers av Baystream
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-27 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream