Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens vackraste kvinna


i seriernas värld går till tidningen Agent X9

Modesty Blasie

Hon med sitt långa vackra kolsvarta hår

som går ner ända till midjan

Hon med sin skarpa blick

Så himla sensuell, så himla chic

Kan en del sköna tricks

En kvinna att älska i seriernas värld

Ja, vad det nu är värt

Modesty Blasie, mina vänner...

Ken Cassel
27/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-03-27 14:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel