Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spring för livet!

Jag vill stanna tiden
eller backa bandet
hålla den kvar,
tiden

låt den gå sakta
så jag hinner med

känna dig och mig
lyssna, ja lyssna!

Så svårt att sålla
i allt brus

Vad är det vi springer efter?
Är det livet?
Ja, men det är ju här.




Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-27 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder