Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bad influence.

En kvinna med rädda ögon
och med läppar så ilsket röda sa:
ska du inte ta bort din prick?
Du skulle bli snyggare då.

jag tänkte:
min prick tillhör mig
jag vill den inget ont

den synkroniserar
med min själ
ett förbund för alltid

skulle vilja rufsa
om hennes hår
klappa på kinden
säga: - Det är ok
att vara rädd

men för helvete,
lär dig att älska dig själv

man säger inte så
till mig eller någon annan!








Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-03 17:34



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
helt rätt, du är perfekt som du är, en gudinna var dag
2016-08-17

  Solstrale VIP
Jag håller med dig! Vi är dem vi är! Du är cool! Så cool!
2016-05-03
  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder