Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är orden det man bäst behöver.


Snubbeltråd

Du bråkar med dina tankar
läxar upp din kaxighet
försiktighet bör råda
när snubbeltråden spänns

terrängen anar oråd
och vill ha order
några slipar sina klor

du kan höra dem komma
och klösa sig allt närmre
dina vapen, dra dem nu

du osäkrar dina ord
förser dem med hullingar
de ska in och sitta djupt

du klipper tråden i bitar
och rätar på din rygg












Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-29 12:00



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Det känns igen.
2018-09-15
  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder