Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På glänt.

Jag minns hur du dansade
som om ingen morgondag fanns

Jag minns hur du skrattade
så ditt huvud föll bakåt

Jag minns hur du såg på människor
med nyfikenhet och upptäckarglädje

Jag minns din längtan
bort till något annat

Jag minns din närhet
och dina avstånd

Jag minns dina sällsamma historier
de fick mig att stanna upp

Jag minns inte när du försvann
eller bara bytte skepnad

alltid skall jag hålla min dörr på glänt




Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-02-17 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder