Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


In i det gröna.

den bedövande
vackra
försommaren
är här nu

vill dra dig ut,
den viskar:
Kom och ta mig
i din famn!

lägg dig här
tätt intill
alla blommor
som väcker liv

du blir berusad
av alla dofter
vill kyssa marken

ditt ansikte fuktas
av daggens
små pärlor

när du tittar upp
skimrar små tårar
i dina ögonfransar

som i ett kalejdoskop
ser du ljuset
tränga in

du förundras över
naturens givmildhet
kanske säger du,
Tack!















Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 241 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-06-07 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder