Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ljuset är ibland som en obamhärtig scen.


Mimaren

Som en stum mimare
Intar du scenen
Dina händer famlar
Far runt i extas

Det är nu det ska ske
Du ska fånga dig själv
I en labyrint av gåtor

Där kärnan har bytts ut
Till en minimal respons
Av en sträng som vibrerar

Du ger dem vad de vill ha
Kroppens vilja är din kompass
Du gör dina avtryck med slutna ögon

Blickar inåt och ser som i en dröm
Den blinda flickan som skrattar och ger
Det du aldrig har fått av någon
Du öppnar dina ögon och ljuset träffar dig hårt!







Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-17 12:18



Bookmark and Share


  H.C.B
Fint om något man kanske inte alltid tänker på.
2016-08-17
  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder