Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Komma hem

Natten nalkas
Och ljudet av vattenkokaren är öronbedövande
Har ett övertag
I andra änden
Är ljudet av dina andetag överväldigande
Gör mig svag
Längtar oändligt tills natt blir dag, blir natt, blir dag
Ett par gånger om
Så att jag får komma hem
Och får somna i din famn igen




Fri vers av Omedvetandet
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-27 22:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet