Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till C

Idag är du här igen. I mina minnen och ler.

Jag kan höra dig i musiken.

Jag kan se dig i mitt inre.

Och ändå, så vet jag att vi kommer aldrig nå varandra igen

så som vi en gång gjorde.

 

Våra barndomsdagar är en juvel vi delar.

Den kan ingen ta ifrån oss.

Ingen tid.

Inget kall.

Inte ålderdom.

Inte heller glömskan.

För fröet. Doften. Bilderna.

Glänser med sitt liv.




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-28 00:29



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vackert skrivet om minnena...
2015-03-31

  bittemi VIP
Blir berörd av denna vackra text
2015-03-28

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om sorg och saknad!
2015-03-28

    ej medlem längre
del två i denna skrift gillas.
2015-03-28

    ej medlem längre
Igenkänningsfaktor.
2015-03-28

    Oswaldina
Mycket vackert skrivet.
2015-03-28

  Annie b'larsson VIP
Jag tycker så mycket om den här.
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP