Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Liten tanke i nattmörkret som stilla gror, växer och håller på att så saktelig slå rot i varje lite skrymsle och vrå inom hela mig ...


Det som är det allra bästa ...

... med mig
som vän till dig
är bland annat ...

... det faktum
att jag alltid finns
till hands
närhelst du behöver mig ...

... och när 
du behöver mer akut
mat och logi
så finns det alltid
en säng och en extra tallrik
som väntar på dig ...

Men oavsett 
vad du behöver av mig
så spelar det ingen roll
om du försvinner ur mitt liv
på obestämd tid ...

... för när du än 
återkommer till mig
så finns jag där
som om det vore igår
lika tillgänglig 
som en vän för dig ...

Vad jag förväntar mig
av dig?

- Den frågan
är en fråga du 
sällan eller aldrig
ens ställer till mig ...

Ty du förväntar dig
att jag oavsett vad
alltid kommer att finnas
där för dig
när helst du behöver mig ...

...

Frågan jag ställer
stilla tyst inom är
var du är
när jag verkligen behöver dig?




Övriga genrer av Peter Stjerngrim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-03-28 02:06



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Verkligen tänkvärda ord...
2015-03-31

  Ingrid Trolle
Här
2015-03-28

    ej medlem längre
Viktig text och en minst lika betydelsefull klokt skriven första kommentar. Så applåden gäller både textförfattaren och Doc.Mike.
2015-03-28

  Carl Mikael Fäldt
Förhoppningsvis där du behöver mig!!!

Är mitt svar!

Min vän
2015-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP