Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har gått i ormens spår

Du luktar främling
Jag tittar ut genom fönstret bort mot solen som snart har slagit blund
Likt dig

Ser du solen?
Såklart du inte gör
Den har gått ner för länge sen

Du luktar ju främling




Fri vers (Prosapoesi) av poesiflicka
Läst 549 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-03-29 11:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka