Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sov du lilla arbetsledare


Jag vill lysa som en stjärna i din hjärna

Svensk skräpmat
fetare än dansk

och sen då . när alla åkt hem
i RASANDE fart. och alla strutsarna som gömde sig i gamla stan
spänner sig så gott

så gott så gott så gott (det går)

dom lovade en livlina på radion. och radioaktivitet sominte sprider sig
så snabbt. vem tjänar på det knske ni undrar. undrar som en FLundra.

TTTTT . t t . så du sadlar om.du sadlar om . GLLLLLLapp.
nä inga glapp. tusenskönor. hur ska man beskriva en tripp ??

jag skulle behöva en fet tripp nu.
det va länge sen.

verkligheten är så verklig. det är ett problem

Håller i. säkerhetesbälte.
någon som ler
aha - aha aha

sterON på . lagar mat ?
chorizo, bratwurst. men du - du -du handlar väl inte på LIDL ?

nä. även om es ist so billig!!

Framgång börjar på M

(money)

Fick FAck Fuck
stupar i säng

Gobeläng.

gubbens egna varelse och döden möter i farstun

dansar. hemma är det nya borta.
alltid borta. inte hemma borta- bora

jag vill lysa som en stjärna i din hjärna

det börjar och det slutar.

man vill åka tillbaka till ett gammalt JAG
och ge lite tips och information

evigheten. evigheten. evigheten
kanske göra reklam för den

ner på knä

follow the leader (precis så)

nej nej nej

offentlig lycka och Nutrilett

(bra så)



FÖRSTOD DOM INTE BÄTTRE ?

höll sig inne fast DOM kunde vara ute redan IDAG!

Liggandes
2005-08-27

Kyligt
2005-08-10

Nya tider 3
2005-08-08

Lite ledsen
2006-03-10

Kåt och Förlåten
2006-04-13

sågade sågade alla träd med roten.
FÖRLÅT DÅ DÅÅÅÅÅÅ


grusade osanningar
även en häst kan ljuga utan att trava

det NI!

om ni bara visste allt vi har varit med om här borta.
DÅ då skulle ni inte skratte. eller så skulle ni faktiskt det!


Ingenting Godis Frukt Pengar

Ingenting Godis Frukt Pengar

Ingenting Godis Frukt Pengar

offentlig_lycka




Fri vers av stockhausen
Läst 370 gånger
Publicerad 2006-04-13 18:52



Bookmark and Share


  marianela
Fängslande intressant, som vanligt.
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

stockhausen