Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska dina fel, så blir de inga fel!

Underskatta aldrig
överskatta aldrig
som en uppblåst ballong
kan du spricka

det vackra är lätt att älska
det ger dig ro
som om du är onåbar

men det andra finns där
och skaver på distans
vill in och bli älskat

en linje här
en prick där
sår som läkt
ett hjärta som klappar
i april

det är det som behövs
för att leva
här och nu

skärvor i tiden
som sprungna
ur det fördolda
går de alltid igen

tills vi älskar dem
helt och fullt
våra brister








Fri vers (Fri form) av wonder
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-03-29 17:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket väl sagt, som jag alltid sagt, det finns inga fel och brister hos tjejer/kvinnor, ni är gudinnor och som sådana alltid perfekta oavsett vad, ni är alltid rätt.

man skall helst som du säger älska hela din varelse, även sådant som kan uppfattas som fel.
2015-04-26

  Marja-Liisa Koski VIP
Väldigt kloka ord!
ML
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

wonder
wonder