Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(eget foto)


Lustens befriande borg


jag har börjat
lära mig

att man faktiskt
kan ha glädje
och sorg
i varsin hand

samtidigt

att det är
okej

kanske nästintill
livsnödvändigt


skulle jag
vilja säg

att trots att en del
av ens hjärta
bär svårläkt
sorg

kan andra delar
av hjärtat
bubbla fritt
i lustens befriande borg




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 432 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-03-29 19:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA underbart...Livet hittar alltid vägar....kram
2015-03-31

    Dan Myrbeck
Mycket bra skrivet. Ja tror detta är
nödvändigt för ett bra liv.
2015-03-30

  KYREUS of Sweden
Fint!
2015-03-30

  Palett
Djup insikt i denna text.
2015-03-29

  ULJO
En briljant text
2015-03-29

    ej medlem längre
Det finns en glädje som sorgen inte når och i stunden då man känner detta är livet rikt.
Tack för en makalöst fin text!

2015-03-29

  Marita Ohlquist VIP
De jublande stunderna är viktiga i läkeprocessen!
Bra skrivet.
2015-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell