Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gryningsljus



"Som jag längtar
efter gryning
då älvor står på rad

Den tid på dygnet
då man längtar
fast man inte vet på vad"




Bunden vers (Rim) av Niklas Liljehammar
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-29 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Liljehammar
Niklas Liljehammar