Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Finns tiden?


TIDEN STÅR STILLA IBLAND

I ur och skur
går livets ur
det måste vara hjärtat
som slår och slår

tiden står stilla ibland

john blund har
kastat sitt sövande pulver
motorn den går och går
fast man sover tungt i sin bädd

tiden står stilla ibland

men tiden den går och går
även om uret har stannat
alla blir gammal
och grå en dag

fast
tiden står still ibland




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-30 20:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP