Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drönare nummer tretton!


Nu är det dags att vi gör en liten resa

ett litet äventyr där jag är Kaptenen, den som

denna nya farkost styr

Drönare nummer tretton även kallad för Kraken

Så sätt på er era säkerhetsbälten

För nu trycker jag på gasen så att vi får upp farten

på dem här rotorbladen så att vi

lyfter upp i luften

Och var inte oroliga

Den här drönaren är en riktigt tuff en

Från noll till femhundra under sex sekunder

Eller vad säger ni om en topphastighet på

en och en halv mach

Femtonhundra kilometer i timmen

Ja, den här farkosten är ett riktigt vidunder till maskin

Så varje gång jag får flyga den här blir det med ett

stort och lyckligt flin

Önskar faktiskt att den här farkosten bara vore min

För visst är den fin


Sedan tryckte Kaptenen på gasen så att Kraken

fick upp farten då alla passagerare

kunde känna det i magen

För helt plötsligt var varenda passagerare helt tagen

av både farten och den underbara utsikten

Och väl nere på marken igen tackade de alla Kaptenen

för den här dagen

För oj vad det gick undan där

En resa, ett litet äventyr att inte förglömma

i första taget

Det var som om man blev lite kär i

drönare nummer tretton

även kallad för Kraken...

Ken Cassel
31/3-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-03-31 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel