Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Affirmation som verktyg och process för att förverkliga det jag önskar allra mest ... börjar bli lite slitet i sig men jag väntar hellre än kompromissar om kärleken med dig ...


Natten är den tid ...

... då jag är 
mest kreativ
när jag lever singel-liv ...

Föredrar dock
den stimulans
för inspirationen
som följer 
med konceptet
vars fundament 
utgörs av
den äkta kärleksrelationen ...

Ty då
spelar det ej
någon som helst roll
vilken tid på dygnet
det handlar om ...

... eftersom 
närvaron av den dig
som är ämnad för mig
är det som  i sig
skänker inspiration,
kreativitet
och kraft samt livsenergi
nog för att under
alla dygnets timmar
kunna förmå mig till
omvandla abstraktioner
och drömmar
till praktisk verklighet ...

Du fattas mig!

Saknar din närvarande realitet
då jag förutan din kärlek
och då jag ej kan få älska dig
nära tätt intill så som jag vill
vet att det eroderar 
det väsentligaste för mig ...

... då förutan möjlighet
att tillsammanse med dig
få dela och uppleva 
rådande verklighet ...

Tron på livet 
och kärleken ...

... förlorar sin
väsentligaste innebörd och mening
så väl var för sig
som i förening ...

Önskar intet högre eller mer
än att du kommer för
att stanna och förbli med mig ...

... ty jag vill verkligen hela dig!






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-04-01 06:14



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Berörande vackra ord och tankar
2015-04-01

    Ken Cassel
Igenkänningsfaktor 8 av 10 möjliga

Bra Peter..
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP