Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Autopiloten på





clownleendet
likaså

skyddar hjärtat
till sen


om några timmar
får känslorna
andas igen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 209 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-01 06:27



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Ja, det är nog bra att pausa
känslorna och sedan, vid lämpligt tillfälle, trycka på play.
2015-04-01

  Palett
Bra beskrivning av att skydda det egna jagets sårbarhet.
2015-04-01

    ej medlem längre
Det du säger mellan raderna är stort....
Älskar din clown och hans livsstarka färger.
2015-04-01

  Lars Hedlin
Känslan djup i denna...Sänder en varm omfamning <3
2015-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Stort djup i texten!
Bra förmedlat.
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell