Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon och han

Milda himlar!
Hallonfyllda bullar!
Innan ridån faller
Hon måste känna smaken
av livets goda vinklar!
En stressad tillvaro gömmer sig
bakom oroliga tankar
Uttrycksfulla meningar
sker i de roliga barnkullar!
Hon vill få fason i ödet
och...
slå sönder livets elaka drömmar
Hon skapar en jätte
som slår mot klockans tickande stundar!
Gigantiska dvärgar flyr fältet
Kära hjärtanes!
Underklänningar i neopren
springer som en yr höna
in i de bestämda borgar!
Det behövs!
Det puffar upp tillvaron
att springa galet i soluppgångar!
Fixa smink
Gå ut
Bli glad
Sjunga
Dansa
under fallande stjärnor
Skrid till verket vännen!
Bli lycklig
jodå..hon och han
har varandras vetorätt!




Fri vers (Fri form) av ryttarinnan
Läst 245 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-01 09:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfulld förtäljd mening, snyggt
2015-04-04

  RitaBrunner
Här finns en hel uppsjö av "kuligheter*
*Gigantiska dvärgar flyr fältet* att nämna en sådan.
Månne är det påskkärringar eller tonåringar på väg ut hehe
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

ryttarinnan