Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills jag orkar lyfta igen



snälla solen

smek mig
ömt

kyss bort
mina tårar

bränn bort
mörkret inom
mig

och vagga mig
varsamt i dina vågor

tills jag orkar
lyfta igen




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 529 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-04-01 16:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna mycket! Kram
2015-04-07

  novemberly
Åh, gud, vilken vacker dikt. "Tills jag orkar lyfta igen"- fantastiskt!
2015-04-07

    snöö
Fin beskrivningen om en önskan när det är som svårast
2015-04-05

  Rise Little One
En vacker och mänsklig önskning
2015-04-01

  ULJO
briljant
2015-04-01

  stig wikman
UNDERBART
TERESIA.

KRAM Å APPLÅD.
2015-04-01

    ej medlem längre
Sorgsna ord skrivna med mjuk hand.
2015-04-01

    ej medlem längre
Fin bön om solens livgivande kraft!
2015-04-01

    Dan Myrbeck
Vacker!
2015-04-01

  Marita Ohlquist VIP
Berörande vacker text om att återfå styrkan!

2015-04-01

  KYREUS of Sweden
Ärligt om att
- behöva.
Människor som vet
att vi alla behöver
- får;
förr eller senare.
Den framsträckta
handens
ödmjukhet.
2015-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell