Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med hjärtat svart


Sammetslent och kallt
som död materia i handen.
Stjärnorna på himlen,
och i mitt hjärta, har slocknat nu.
Jag kan inte längre se dig
i ögonen och tro på alla lögnena.
Allt det falska som kommer
över dina läppar.
Känna hopp och förväntan
vändas till förtvivlan och gråt igen.
Med det döda hjärtat i handen
står jag stark och fast besluten.

Denna gång finns ingen återvändo.

Jag ska befria alla mina sinnen från dig.

Ditt hjärtas slag stannar
när mina ord dödar allt som varit vi.







Fri vers av Katinka VIP
Läst 494 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-06 18:50



Bookmark and Share


  Mike
En text som behövde skrivas! För dig själv, allt som varit, nuet och för den ljusa framtiden. Så starkt och kraftfullt!
2015-04-28

  Jordgubbsodlare
Vänd motvinden med kappan, låt sveket bli till energi!
kram!
2015-04-12

  Emelie Hansen
Åh "jag ska befria alla mina sinnen ifrån dig" Så starkt! Rös till där.:D
2015-04-08

  Lars Hedlin
Berör..kram
2015-04-07

  Ingrid Trolle
Kära vännen.
Detta är det tyngsta
jag läst på denna sida.
Det gör mycket ont
att läsa och jag hoppas
att du känner att jag
håller om dig!!!
2015-04-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
stark samt fatal, välgjord och viril.
2015-04-07

  Magica VIP
Berörande och smärtsamt med en stark känsla av insikt!
2015-04-07

  ULJO
En kollosal tung läsning som sticker till i själen. Ta hand om dig vännen
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP