Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tror de flesta av mina läsare är tillräckligt väl bevandrade i och kring vad detta koncept hämtar sin inspiration från ...


Kärleken är evig ...

... om vi 
blott tillåter oss
att våga tro på den ...

... och är villiga
att investera
hela vår kropp och själ
i att underhålla den
med lagom mängd
förälskelse och passion ...

Men ej att förglömma
är begreppet lagom
och dess grundläggande definition
när det kommer till
allt som får oss att må bra
och som är positivt
i och för vår livssituation ...

- Alldeles för mycket 
är precis lagom ...

Det är min absoluta övertygelse
och vad jag tycker om
att tro på ...

Något som därför utgör
det grundstoff jag brukar
när jag för det jag behöver och vill
söker affirmation
för att det verklighet ska bli till ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 456 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2015-04-02 01:17



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Lagom är svenska språkets
mest oförståeliga ord. - men det
är svenskt. Försiktigt, inget himla-
stormande där inte.
Min uppfattning är att du inte är en
lagom person varken i det ena eller
andra. Det har du visat många
gånger annars, skulle du inte vara konstnär och kunna skriva så passionerat.
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP