Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurar matt



mörkret sänker
sig kompakt

likt Londondimma

omsluter mig
tveklöst

så jag inte
längre

ljuset kan
förnimma




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 239 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-02 09:34



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt förmedlat med stor känsla.....
2015-04-07

  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Bilden förstärker läsupplevelsen.
2015-04-03

  Heikki Hellman
En utmärkt fin skildring av motgång, bakslag…… och ett slående foto.
2015-04-02

    ej medlem längre
Sorgen och vemodet likt tvillingsjälar omfamnar dina ord. Vackert.

2015-04-02

  P-E-H
Känsla som vi alla varit i någon gång.. tror jag.

Snart kommer de varma vindarna och blåser bort dimman... får vi hoppas.
2015-04-02

  Niclas Petersson VIP
Känns och känns igen. Starkt.
Gillar.
2015-04-02

  Rise Little One
Ingen dimma kan stanna för evigt!
2015-04-02

  stig wikman
Men jag skönjer dock en strimma
utav sol
Ty , så vackert du kan rimma
du är så cool

KRAM Å APPLÅD .
2015-04-02

  Peter Olausson VIP
men dimman lyfter till slut. Alltid.
2015-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell