Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förakt

Låt mig älska det alla fruktar

säg inte emot

Du är den efterlysta

jag någon gång kommer släppa

Men vilken värld önskar dig tillbaka

du är ju den alla fruktar




Fri vers (Prosapoesi) av poesiflicka
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-02 17:41



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
härlig samt välformaterad
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

poesiflicka
poesiflicka