Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
natur


Havet ropar till

vinden

... Jag ÄLSKAR DIG... du ger mig krusningar

vinden svarar... Jag kan inte leva utan din närhet

 

natten viskar till gryning

... du väcker mig ur min dröm...

gryning svarar... Du är vacker när du rodnar i mitt ljus...

Vi vilar i varandras famn tills

dimman lättat och solstrålar speglar sig mot havsytan

och svanar flyger över våra huvuden

 

 

 

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-02 23:43



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart framfört :)
2015-04-07

  Päronsplitt
naturens under sammanflätade till samhörighet och förståelse. Njuter orden och känslorna de skapar.
2015-04-04

  Rozsi.kovacs

Mycket skir o vacker bravo
natt möter dag
2015-04-04

  Kozo
Jag ser det..
2015-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP