Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Besluten vi tar


och besluten vi gör

Inte dom bästa alla gånger när vi bara

tutar och kör

Inte tänker oss för

Och någon annan blir drabbad

Hoppas bara att besluten vi gör inte gör så att

någon får sätta livet till

Att någon går och dör

För det vore ju för djävligt...

Besluten vi tar!

Ken Cassel
2/4-2015




Fri vers av Ken Cassel
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-02 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel