Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inget nytt under solen - Men detta är någonting som varit så självklart under större delen av mitt liv för mig, men det är nog först nu jag sätter ord på det i skriftad form ...


Det finns en universell bot ...

... som hjälper mot
risken att få dåligt samvete ...

- Sluta bete dig som en idiot!

Ty om det är någonting
du tänker göra
som du känner
att du allra helst
ej vill att den du
älskar, tycker om och bryr dig om
ska få höra talas om ...

... så vet du med dig själv
att det är någonting du inte borde göra!

I min värld 
så krävs det inte
att man måste vara ett geni
för att inse att man just därför
borde låta bli ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-03 00:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det var en jättebra och enkel lösning...
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP